Keresés

22737658_107739333_l

Aszódtól 12 km-re (Kartaltól 7 km) a méretéhez képest olcsón eladó Verseg könnyen megközelíthető területén egy sík területen fekvő, lakóövezetként minősített, de település széli, összefüggő, de két helyrajzi számmal jegyzett, – tehát darabonként is megvásárolható, – építési telek.

A telkek a Tavasz utca fölött, a Nyár utca felső végén fekszenek egymás mellett, egyenként számolva 1540 m2 alapterülettel, – s így elválasztás nélkül egy közel 3100 m2-es területet kapunk.

/A felső telekfél Tavasz utca felé nyíló oldala (egy másik tulajdonostó, azonos áron) szintén eladó, – úgy pedig a kert végek érnének össze./

A telkeken – fekvéséből adódóan – nem csak lakó ingatlan építhető, és akár öko-ház felhúzására is alkalmas, két szintes felépítmény esetén gönyörű kilátás nyílhat a községre, a Mátrára, a telkek megközelítése pedig nagyobb járművel is probléma mentes,

Kiválóan alkalmas volna (az arra jogosult érdeklődőknek Csok felhasználásával való) ingatlan építéshez, és a kert és annak folytatásaként a második telek termelői (fóliás) gazdálkodás, ‘otthoni munka’-ként történő kihasználására.

A Mátra, s a magasabb lélekszámú városok, Hatvan, Aszód, Gödöllő, de Budapest is könnyen s gyorsan elérhető, az M3 autó pálya felhajtója 13-14 km.

Mindkét utca kövezett, közvilágítással és közművekkel ellátott: gáz, villany, víz, csatorna, UPC elérhető, a szomszédságban kertes-gyümölcsös lakóházak, a település központja, bolt, posta, orvosi rendelő, stb kb 8-10 perc séta.

A telkek egyenként is beárazottak, – 2,2 millió Ft, de a teljes 3085 m2 -es dupla telek megvásárlásakor jelentős kedvezményt is kínálhatunk.

Ugyanitt a Tavasz utcában, félmagasságban a túloldalon is eladó egy 1488 m2-es hasonló adottságokkal bíró építési telek, épp a középső (7 db telekből) 2,1 milliós irányáron.