Keresés

20170906_145841

DUNAKANYAR – KULCSRAKÉSZ BEFEJEZÉSÉT SAJÁT ELKÉPZELÉSEKHEZ IGAZÍTHATÓ, felújítás befejezése előtt álló CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Budapesttől 20-25 percre, Tahitótfalun, egy csendes utcában fekvő 832 m2 -es telken eladó egy elő-kertes, körbe-járdázott, elől-hátul bejáratos, tágas, világos, 4 szobás, cirkó fűtéses, szépen felújított tégla ház. Óriási nappalijában két oldalra meleget adó cserépkályhával, zárt, faltól-falig ablakos télikerttel. Egy 60 m2 -es száraz pincével, melléképületében aknás garázzsal és egy 24 m2 -es 1 szoba-nappali/konyha-fürdős kis lakással.

A kb. 8-10 % panorámával (a tetőtérből ez sokkal jobb) bíró épület 1965 ben, tágas terekkel, egymásba nyíló helyiségekkel, (békebeli stílusban/módon) épült. 60 cm vastag fala, – szigetelést, légkondicionálást nem igényel, télen meleg, nyáron hűvös, – kívülről téglával borított, a kicsivel 3 m fölötti belmagasság jó hőelosztódást biztosít, és galéria beépítését is lehetővé teszi.

Az ingatlan a felújítás során új tetőt, elektromos vezetékek és kapcsolók cseréjét (újabb kapcsolódási pontok beszerelését), ablakok thermo-szigetelésüekre cseréjét, fűtésrendszerének és fürdőszobájának felújítását, valamint a régi stílusa megtartása mellett, egyéb modernizálási beavatkozásokat kapott.

Az óriási (36 m2) nappaliba a majd 20 m2 -es télikert-előtéren keresztül juthatunk, ahonnan egy szobára és a tágas közlekedőre nyilnak ajtók. Onnan a többi helyiségekbe, úgymint: fürdőszoba-wc, másik 2 szoba, a 6,5 m2 nagyságú gardrób szoba, amely – a többi helyiség beépített-szekrényesítésével, vagy szekrénysor behelyezésével – akár félszobává is alakítható. Innen nyílik padlásfeljáró, és az étkező asztalnak is elég helyet biztosító konyha, melyhez egy 4 m2 méretű kamra is tartozik.

Az 52 m2 -es melléképület a ház mögött helyezkedik el. A két épület közé nagyszerű fedett terasz, sütögető, vagy akár plusz garázs is kialakítható. A ház elülső, bejárat felőli részén akár 3-4 autó is kényelmesen parkolhat még pluszban a kerítésen belül.

A télikert, a közlekedő, a konyha és a fürdő kő burkolatú, a nappalival közös falú cserépkályhás szoba fa utánzatú laminált padló. A fürdőszoba csempét az új tulajdonos válsztja, épp úgy mint a konyha bútor tetszés szerinti cseréjét. AZ ÁR a felújítás folyamán a jelenlegi állapotot (telek-kert rendezése, falak, ajtók-ablakok színre-frissre festése, járda, stb) fedezi, de a vevőnek lehetősége van a saját elképzelései, plusz szerelvények, anyag, szín, minta, (stb) igényei alapján megegyezni a kivitelezővel a továbbiakról.

Környék

Bolt, tömegközlekedés, a település központja pár perc séta. A telek, az ingatlan szép, jól megközelíthető helyen, jó szomszédságban fekszik: kítűnő befektetés!

Az ár : 32.450.000 Ft, – érdeklődés esetén kérem, hogy tájékozódjon, a tulajdonossal minden elképzelés, minden ajánlat megvitatható!

>English description available here<