Keresés

357 m2 alapterületű épület, Dunakanyar központjában, Tahitótfalu szívében, a Tildy Zoltán híddal párhuzamosan helyezkedik el. Az építmény szerkezetkész állapotra lett visszabontva, statikus és építész szakvéleménye alapján igen jó statikai és műszaki állapotban van.

Az egykori panzió hasznos területe 714 m2, mely kiegészül 357 m2-nyi pincével. A telek teljes területe 1542 m2. Jelenleg a földszinten 7, az emeleten 10 szoba található. Terveink szerint – tekintve, hogy a helyi építési szabályzat lehetővé teszi – a belső udvar felé terjeszkedve további szobák kerülhetnek kialakításra.

Az építkezés után +10 szobával számolva tehát összesen 27 szoba lenne az épületben, melyben munkásszálló, illetve a 239/2009. (X.20.) Kormány rendeletnek megfelelő közösségi szálláshely, panzió üzemeltetésére van lehetőség. A tervek szerint minden szoba fürdőszobás, az épületben felszerelt, bérlők által használható főzőrészleg, valamint közösségi terek kerülhetnek kialakításra.

A törvényi követelményeknek (4m2 / ágy) megfelelően minden szobában 4 ágy helyezhető el, így a 27 szobás szállón összesen akár 108 férőhely is kialakítható.

Figyelembevéve a környék adottságait, a szálló központi elhelyezkedését, a folyamatosan épülő Dunakanyar adta munkalehetőségeket a szálló relatíve gyorsan feltölthető.

Irányár: 100.000.000 Ft