Keresés

DSCN3283_Szokolya-min

Eladó külterületi telek

TELEK – előkészített FEJLESZTÉSI TERÜLET

Villanyutcában
Vízutcában
Gázutcában
Csatornautcában

 

Pest Megyében, – s talán országosan is – egyedi, KITÜNŐ AJÁNLAT

Szokolyán, belterület határán, a Börzsöny kapujában BEMUTATÁSRA és ELADÁSRA VÁR egy gyönyörű, kitűnő pozíciójú és fekvésű 9 hektáros, szántó-rét-erdő tömbben létező, jól, – műúton – megközelíthető, 3%-os beépíthetőségű panorámás telek, aminek BELTERÜLETBE VONÁSA LEHETSÉGES, – tervezetileg előkészített.

AZ AJÁNLAT (- 620 ft / m2 -) már alapjában véve is NAGYON KEDVEZŐ m2 áron számol.
A területre megálmodott s megtervezett project lehetősége csak bónusz a tulajdonostól, – akinek több mint 15 évébe került az elképzelésének megfelelő, ún. Kihasználhatóság Csomagban hirdetni meg ezt a kivételes ingatlant, a tervezetek kivitelezésének finanszírozásához számos helyi és országos pályázati forrás nyujthat segítséget.

Az ingatlan körül és annak közelében jelenleg is folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések (!)

A kifogástalanul karbantartott és környezettudatosan kezelt/ápolt rét, a művelésen kívüli szántó és a kompetens fa fajták által és optimális sűrűséggel telepített, tiszta erdő, – lábon álló, összességében 18-20 millió ft értékű, véghasználaton nyilvántartott, jelenkori, vagyis bármikor vágható, pénzben realizálható fa-vagyon (!) – csodálatos környezet, mind kihasználhatóságában, mind a környék ár-érték arányához viszonyítva kitűnő befektetés.

Általánosan életvitelszerüen is lakott üdülő övezet mellett – a műút túloldala, – buszmegállóval, a börzsönyi kisvasúttal, a Török Patakba futó víznyelőjével, valamint a 30 -50 méteren belőli infrastruktúrák elérhetőségével és a szükséges engedélyek (bejárat és vasúti átjáró kialakítás, stb), meglétével számtalan kihasználási lehetőséget kínál a terület. Fúrt kútből bőséges és jó minőségő víz hozható flszínre, – látóközelben lévő, árammal s vízzel ellátott szomszéd birtok a példa.

BEFEKTETÉSI SZÁNDÉKKAL ÉRDEKLŐDŐKNEK már rendelkezésre áll egy komplex, a terület kihasználhatóságát maximálisan szem előtt tartó, a helyi hivatalokkal és közmű-szolgáltatókkal egyeztetett, azok támogatását már biztosító (!) tervezetek alapján összeállított, jóváhagyásokkal s engedélyekkel ellátott ' Nemzeti Park Szomszédság – SZABADIDŐ KÖZPONT ' /egy cirka 150-200 milliós/ project-elképzelés.
Érdeklődőknek további információkat és azonnali betekintést adunk.

A környék népszerűsége és turisztikai jelentősége tagadhatatlan, a telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert fennsíkjáról zavartalan a rálátás a Belső-Börzsöny 1000 méter magas hegyeire, a Nemzeti Park és hazánk ősi, leginkább érintetlen s bolygatatlan erdejére. Szintén csak néhány km a Börzsöny dunaparti sávja, a csodálatos Dunakanyar, amely a vízről felverődő napsugárral szubmediterrán hangulatot idéz.

Az ingatlan özlkedése:
– M2-őn keresztül Budapest 48 perc;
– Liszt Ferenc Repülőtér 56 perc;
– Zónázó vonattal a Nyugati pu. 36 perc;
– Ütemes buszközlekedés;
– Kerékpárút: hamarosan(!)

Az ár: 55,5 millió HUF

A rohamosan emelkedő agglomerációs árak módosíthatnak az ajánlaton, de kizárólag kompenzáció alapon.

>English description available here<