Keresés

Igényes családi ház eladó Szigetmonostoron

Igényesen tervezett és épített családi ház. A legjobb anyagokból készült a 270 m2-es ház, amely 3600 m2 teleken található. Egy szintes, tágas és hihetetlen világos. Itt található 2 hálószoba, a nagyobbiknál egy gardrób is van, plusz külön kádas fürdőszoba, mely a szobából nyílik.
Ezen kívül még mosdó és egy zuhanyzós fürdőszoba van a házban plusz egy az előszobából nyíló dolgozószoba is.
Hatalmas tágas nappalija van ahol működő, használatban lévő cserépkályha található, és innen külön bejárás nyílik a téli kertbe. Mellette van a tágas, rengeteg pakoló hellyel rendelkező konyha plusz étkező.
A padlás része nem beépíthető, de egy tároló rész van kialakítva az egyik sarokban, ahova külön lépcső vezet fel.

Az alaksorban található a wellness részleg, egy úszómedencével, melynek a fűtéséről gázfűtés gondoskodik. A helyiségben zuhanyzó és mosdó is van. Bőven van még elég hely esetleg szauna vagy jakuzzi beépítésére. A kertre nyílik a terasza, ahova szinte egész-nap be süt a nap, napozásra és kerti partira tökéletes helyszín lehet.

A telken található még egy 50m2-es vendégház is és a házhoz hasonlóan itt is modern felszerelés található. Egy nagy nappali + tea konyha, fürdőszoba és egy külön háló található benne. Nagyobb konyha kialakítására is van elég hely.

Zöldövezeti, csendes környéken található. A hatalmas szépen gondozott kertben, még egy borospince is van, bor tartó állványokkal felszerelve. Az utca fronti és a hátsó nagy kertben is már kialakított díszkert található. A hátsó kertben lehetőség van gazdálkodni, állatokat tartani esetleg konyha kertet művelni.

Az telek utcafronti részén fedett parkoló 2 db személyautónak van hely, plusz még elfér akár három másik autó is mögöttük. Távirányítós garázskapuval plusz riasztóval felszerelt a ház.

2008-ban épült, modern műanyag és fa nyílászárókkal van felszerelve és nappaliban légkondi. Két darab kút található a telken, a háznak saját vízműrendszere van, mely a tisztító rendszerével iható vizet biztosít. A medence feltöltése is innen lehetséges, tehát ennek a költségével nem kell számolni!

A ház igazán gyönyörű, világos, hangulatos. Látni kell élőben, hogy meg lássa benne új csodálatos otthonát!

Bármilyen kérdésben vagy a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Irányár: 118.000.000 Ft

 

>English description available here<