Keresés

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapotajó állapotú
Építés éve1981-2000 között
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet2
Épület szintjei2
Liftnincs megadva
Belmagasságnincs megadva
Fűtésgáz (cirko)
Akadálymentesítettnincs megadva
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájolásnyugat
Kilátáspanorámás
Kertkapcsolatosnincs megadva
Tetőtérnincs megadva
Parkolásudvari beálló – benne van az árban
ELADÓ LAKÁS

Szentendre központ-közeli részén, jó közlekedéssel, három lakásos családi házban eladó egy második (tetőtér) emeleti, világos, 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő/zuhanyzó-wc, méretes tároló/gardrób, kiváló rezsi költségekkel és saját telek résszel (min. 2 db autó beállós) bíró 72 m2 -es tetőtéri lakás, jó 60 m2 -nyi hasznos térrel.
A jól szigetelt és nem meredek tető (fal, ill. plafon) dőlése 85-90 cm magasságban kezdődik, így a belső terek természetes komfort érzetet adnak, s a maradék helyek praktikus kihasználásával került kialakításra pl. a gardrób, ill. tározó.

Fűtése és a meleg-víz ellátás a kitűnő hatékonyságú cirkó által biztosított, egy család átlagos fogyasztása mellett a teljes rezsi költség (villany, gáz, víz, szemét-szállítási díj, nagy sebességű internet + tv, — együtt) sem több 25-30 ezer ft -nál, még a téli hónapokban sem. (!)

A lakás alatt az udvar részen óriási ( kb. 35 m2) fedett terasz, annak végében pici, de homokozó, sütögető, vagy mini konyhakert kialakítására alkalmas kertecske. Az utcai bejárattól a teraszig legalább 2 autónak van parkolásra hely a kapun belül, de a ház közelében is meg lehet állni az utcán.

Az orvosi rendelő, a piac néhány perc, a HÉV és busz pályaudvar gyalogosan 1 km, távolság, úgy mint üzletek, óvoda, iskola stb. is található a közelben.

IRÁNYÁR — 35,5 millió ft, — a tulajdonosok minden komolyan vehető ajánlatot megfontolnak.