Keresés

KÉT LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Egyedi, kitűnő ajánlat!

A Szentendrei-szigeten, Pócsmegyer-Surány határán, műúthoz, buszmegállóhoz közel, átmenőforgalom mentes és csendes utcában, jó szomszédságban eladó egy szerkezetileg ép, garantáltan örök-panorámás (nyugati), 2 szintes, szintjein külön lakrésszel rendelkező, – de akár egybe is nyitható, – fölül 100 m2, alul min. 50 m2 lakóterű, 30-as téglából készült, hőszigetelő vakolattal bevont családi ház, egy méretes, teraszosítható 1080 m2 -es telken.

Új tulajdonosainak (amellett, hogy ez az ingatlan egy kimagaslóan jó vétel/befektetés!), némi fa és lomb ritkítás után a sziget legszebb kilátása tárul a szeme elé, miután okosan, egyéni elképzeléseik kivitelezésével sajátjukká teszik az okosan finanszírozható javításra és törődésre váró házat, udvart.

A ház kapuján belépve néhány méterre ágaznak el a lefelé és fölfelé induló bejárók/lépcsők.
Alsó szintjén, – a panoráma oldalán, melynek élvezetéhez új ablakok beépítésére lesz szükség, – húzódik végig a mindennel felszerelt 50 m2-es, (2 szobás, + konyha, fürdőszoba, wc) kisebbik lakrész, mellette – az akár részben hozzá is nyitható, – óriási, szintén 50 m2-es, vízzel, villannyal ellátott, téli időszakban jól temperált, több autónak, vagy műhelynek is elég nagy garázs.

Ez előtt van egy kis teraszosított – kiülésre, autó fordulásra elég -, sütögetővel ellátott udvar, ahonnan eljuthatunk a ház mögé, a már jóval nagyobb, melléképülettel toldott (bontandó), kialakításra váró, de szintén panorámás, lépcsővel lejárható s fatározóval ellátott kertbe.

A fölső szint: széles közlekedő, méretes helyiségek, jó elrendezés, 2 tágas, és egy kisebb szoba, összkomfort, nagy spajz, tározó. Modernizálható, – de a változtatások, javítások akár benne lakva is elvégeztethetők.

Komolyabb odafigyelést egy megnyugtató és kényelmes lakhatáshoz inkább az egyébként beépíthető (legalább 65-70 m2 hasznos térrel) tetőtér, ill. a tető állapota igényel, mivel a ház egy ideje lakatlan, így az esedékes állagmegőrzés elmaradása és a szezonális viharok nyomai látszanak rajta.

A tulajdonos a helységek kiüresítésén túl, – ahol bútorok és berendezések is maradhatnak az ingatlanban a megegyezés szerint, tehát: részben és teljesen is kiüríthető, – már nem szeretne javításokkal, állag emelő beruházásokkal foglalkozni, – EZÉRT IS ENNYI az ingatlan hirdetési ára, ami kis mértékben még mindig mozdítható.

Jelenlegi felszereltségében és tisztasági festés, alapos takarítás utáni állapotában is beköltözhető, számtalan kihasználási lehetőséget biztosítva az új tulajdonosainak, – alakítható több generációs családi házzá, összenyithatók a szintjei egy nagyobb lakótér igénye setén, tetőtér beépítéssel tovább bővíthető, akár kiadásra, vagy – lévén nyaraló övezet a környék, – panzió működtetésére is alkalmas lehet,…

Felújításához a kormány új intézkedései alapján részben nem-visszafizetendő hitel is igényelhető(!)

A tulajdonos minden komolyan vehető ajánlatot megfontol.

Irányár: 28,2 millió Huf