Keresés

l22_1

CSALÁDI HÁZ Surányban

A Szentendrei Sziget közkedvelt Pócsmegyer – Surány 2. jól megközelíthető, de átmenőforgalom mentes, magasan fekvő és csendes részén eladó egy beton alapozású, fedett teraszos, 15% beépíthetőséggel (80 m2) rendelkező 528 m2 telken, egy 32 m2 alapterületű, két szintes, – alsó szintjén előtér, nappali s egy szoba, fönt beépített 1-terű (kb 16 m2) tetőtéri szoba, – tégla ház.

A téli fűtés jelenleg egy az alsó szinten barátságosan duruzsoló fa/szén tüzelésű kályhával megoldott, az okosan az épület centrumába épített kémény oszlop a fölső szobát is kifűti.
Ennek kisegítésére, – a költséges gáz-kazán és radiátor rendszer beépítése helyett, – könnyen kezelhető és olcsó megoldásként alacsony költséggel kialakítható egy elektromos infra-padlófűtés, vagy egyéb új-technológiájú fűtő (napelem, stb) megoldás.

Víz, villany, vonalas telefon,-internet (jelenleg kikötve) a házban…- csatorna kiállás behozva a telekre, gáz az utcában, a szennyvíz kérdés méretes derítővel megoldott.
A ház szomszédságában épp úgy találhatók nyaralók, mint életvitelszerűen lakott családi házak,

A sik, jól ápolható (most tisztításra és ujratervezésre váró) kertben szivattyúval szerelt fúrt kút, és a környék legszebb és legnagyobb, – önmagában is komoly értéket képviselő (!), – szelíd gesztenye fája, alatta sütögetőnek megfelelő hely, s az udvarban lehetőség nyílik fedett parkoló kialakítására, ill. ha szükséges, az több autónak is beállási lehetőséget biztosít.
A telek utca-frontján is min. 3-3 autó parkolhat.

A telken 2 db önálló – szintén tégla, – kis ház is található, egyikben a konyha és fürdő+wc, a másikban egy önálló, külön bejáratú szoba kapott helyet, – az eredetileg tervezett és betöltendő funkciójának megfelelően alakítva ki az anno lehetőleg minél több férő/fekvő hellyel ellátni kívánt családi nyaralót.

Ár: 9.500.000 Ft