Keresés

Családi ház – Surányban

Surány II. -ben, műúthoz, buszmegállóhoz közel, jó szomszédságban és csöndes helyen eladóvá vált egy 1 + 2 fél szobás, nagy, fedett teraszos, 2 éve felújításon (ahol külső szigetelést is kapott az épület) átesett, sarok-telken álló kedves kis családi ház garázzsal, külön kazán helyiséggel, ápolt virágos kerttel, plusz udvari kocsi beállóval.

A szobák parketta, a nappali, konyha és fürdő kő burkolásúak, biztonsági ajtó, szúnyoghálós fa nyílászárók, távirányítós kapu, riasztó, klíma, a gondozott kert, kis sütögetővel és filagóriával, tujákkal, stb, is az ingatlan része, amely diszkréten zárt, az utcáról betekintést nem engedő kerítéssel lett körbevéve.
A jelenlegi tető megemelésével, – a lakóterület megnövelésének céljából, – egy tetőtéri beépítésre is van lehetőség, az alap, a falak és a födém alkalmasak erre.

Az ingatlan bájos, fészek hangulatú, fiatal párnak egy gyermekkel, vagy idősebb párnak egy kényelmes otthonnak kiválóan megfelel, tehermentes, és mert a most 4 tagú tulajdonosi család nagyobb ingatlanba vágyik, így ráfizetéssel csere is szóba jöhet a környéken.

Irányár: 24,9 millió Huf