Keresés

SURÁNY

Téliesíthető, életvitelszerű lakhatásra alkalmas NYARALÓ ELADÓ

Surányban, csendes helyen, a Dunához közel, ám jó lakó környezetben és már családi-házas szomszédágban eladó egy gyönyörűen ápolt, fenyővel, lugason és fém-huzalon futtatott szőlővel és termő gyümölcsfákkal (18 db) beültetett, fúrt kúttal ellátott sík sarok-telken egy 25 m2 -es, az 1980-as években épült, beton alapon ülő faház.

A házikóban nappali, háló, konyhafülke, fürdő-wc, és két oldalról egy jó 20 m2-es, fedett, vas oszlopokkal megtartott tetejű, járóköves terasz veszi körül, amely könnyedén, aránylag kis költséggel a házhoz is kapcsolható, növelve azzal a lakótér területét.
A házikó oldalára egy műhely/szerszámos, ill. egy kisebb méretű autónak használható garázs is rá lett építve, ahol egy másik, kinti, de szintén vízöblítéses toalett is helyet kapott.
A kapun belül még legalább 2 autónak van parkoló hely, ahol nyáridőben a hangulatos és árnyas lugas még védi s hűvösen is tartja azokat.

A ház fűtése a bevezetett, praktikus és hatékony gáz konvektorral megoldott, – ez a kis ingatlan egy igény szerinti bővítéssel és a csatorna beköttetésével könnyen átsorolható családi házzá.

Irányár: 12 millió Huf