Keresés

Eladó LAKÁS POMÁZON

JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYON, – a 76 m2 lakótér több mint 50,000 ft/m2 árral alacsonyabban az átlagnál,
DE ez még a megjelölt árban kiegészül egy kb. 30 m2, a lakáshoz tartozó és köthető(!) tetőtérrel.

Mindez az agglomeráció kedvelt és jól megközelíthető részén

Eladó egy az 1970-es évek végén épült zárt lépcsőházas, /tégla/ társasház első emeletén egy 76 m2-es 3 szobás, konyha-étkező + kamra, külön fürdő-wc -s, nagy erkélyes, világos és tágas lakás, amihez saját, belülről a lépcsőházba nyíló garázs, egy 9 m2-es pince, valamint egy épp fölötte lévő 36 m2-es (kb. 26-28 m2 hasznos terű) akár a lakással egybenyitható, akár önálló, egyterű kislakásnak kialakítható, – vagy önállóan értékesíthető – tetőtér rész is tartozik.

A közös kertből egy 234 m2-es db a saját kerthasználat, a garázs előtt és az utcán pedig további parkolóhely is biztosított. A környék csendes, jó szomszédsággal, az utca átmenőforgalom mentes, Pomáz központja /üzletház, bank, szolgáltatások, stb,/ és a HÉV kb 6-8 perc séta, autóval pedig a 11-es út felé/felől könnyű a bejutás.

A lakást idős tulajdonosa lakta, jó ideje nem költött rá, modernizálása és igény szerinti felújítása az új tulajdonos költségén és egyéni elképzelései alapján kivitelezhető, – ezt akár részlegesen, benne lakás alatt is meg lehet oldani. Egy komolyabb tervezéssel, a födém megnyitásával feljáró beépítésével a lakásból, új ablak – esetleg oldal erkély – vágással/kiépítéssel egy több mint 100 m2 -nyi hasznos terű. mai-modern lakást birtokolhat majd a megvásárlója.

ÁR – 32,3 millió Huf