Keresés

Szentendrei-sziget, PÓCSMEGYER

EGYEDI TERVEZÉSŰ CSALÁDI HÁZ – méretéhez, felszereltségéhez, komfortjához viszonyítva

KITŰNŐ ÁRON

Mindenféle kényelmi és biztonsági berendezéssel felszerelt, luxus hangulatú, egyedi tervezésű és kivitelezésű, minden igényt kielégítő élettérrel bíró 200 m2 -es /ebből 20 m2 a terasz/ pazar otthon vár új tulajdonosra, praktikus, tágas és világos, elszívóval szerelt konyhával, a klímás étkezővel és nappalival, ill. a jó elhelyezkedésű méretes szobáival.

Az ingatlan minőségi anyagokból ( 38-as porotherm tégla, rajta 8 cm-es dryvit szigetelés), készült, a nyílászárói erősek, a ház biztonsági ajtóval és helyiségei szúnyoghálós alumínium redőnnyel ellátottak.
A tető Bramac cserepekkel fedett, a tetőtér kb. 120 m2 -nyi hasznos térrel még beépíthető, – amihez följárat jelenleg a mosókonyhából, de a földszinti közlekedőről/folyosóról egy állandó lépcső is nyitható.

Rezsije alacsony, a fűtésről gáz-cirkó, padlófűtés, a parkettával burkolt szobákban radiátor, és a 35 m2 nagyságú nappaliban pedig egy remekbe megépített óriási kandalló gondoskodik, a 3 méteres belmagasság kitűnő légkeveredést, szabad tér-érzetet és egyenletes hő-érzetet biztosít.

Bárpult-sarokkal ellátott nappalija kert kapcsolatos, locsoló rendszeres, hinta ágyas kertje gondozott, szépre tervezett, sütögetővel ellátott filagóriával, japán-kerteket idéző, halakkal s növényekkel telepített kis kerti tóval, bevizsgált vizű fúrt-kúttal, de a remekbe szabott külső tér mellett a ház helyiségei is kellemes méretűek, s egyediségük a természetességet és meleg hangulatot árasztó gyönyörű, szépre munkált fa-gerendás mennyezet, 2 fürdőjéből az egyikben pedig jakuzzi is kényezteti a tulajdonosokat.
Állatbarátoknak jó minőségű kutyaház is az árban foglaltatik.

A házhoz tartozik még egy nyári konyha is, valamint egy tágas, műhelynek és több autónak is elegendő teret biztosító 60 m2-es garázs, természetesen a távirányítós kapubejárathoz hasonlóan ez is önműködőre tervezve.

A tulajdonosok az ország távolabbi részébe való költözés tervezése miatt tették piacra az ingatlanukat, így a ház helyiségeihez tervezetten vásárolt bútorok és berendezések is részei lehetnek az ajánlatuknak, – ez egyéni igény, ill. megbeszélés, megegyezés függvénye.

Irányár: 54,5 millió