Keresés

Szentendrei-sziget – PÓCSMEGYER, – CSALÁDI HÁZ

Nagycsaládosoknak, több generációs,

Eladó egy 140 m2 alapterületű, 2 szintes, 4 szobás családi ház, pincével, kialakítható tető-terasszal, 2 férőhelyes, műhelyes garázzsal, kedves kis kiülős-sütögetős kerttel, egy közel 400 m2 területű telken, műút mellett, jó szomszédságban, csendes utcában.

Az alsó szinten előszoba/közlekedő, ahonnan az emeleti lépcső is nyílik, nagy nappali/étkező, konyha, kamra, külön wc, zuhanyzó és kézmosó, és egy befejezésre váró iroda-szoba, – bármely kihasználás szóba jöhet, – és a (praktikusan) nyári konyhának is kialakított tágas kazán helyiség.
Ezen helyiségnek a hátsó, udvari kijárata a két szint önálló, iil. egymástól független használata esetén a lakás bejárataként is használható, előszobává léptetve elő ezt a teret.

A fölső szinten a világos, virágokkal teli zárható lépcsőházból egy kis előtér, ahonnan a kedves kis terasz, és 3 nagyméretű szoba. ill. a wc/fürdőszoba-egyben helyisége nyílik. Az egyik nagy szobából szintén kijuthatunk a teraszra, ahonnan egy lépcső kialakításával nagy alapterületű panorámás pihenő helyet készíthetünk a szigetelt lapos tetőn.
A fölső szint önálló használatához konyha kialakítása szükséges, de a ház tervezésénél már gondoltak erre a lehetőségre, így az alsó szinti vizes-blokkból könnyen fölvihetők a kiállások, a tér és a hely adott hozzá, az egyik szoba beáldozásával, amely a mérete alapján kényelmes étkezőt is biztosítana a szint lakóinak.

A ház a 1970-es évek közepétől a végéig épült, egy kőműves mester saját keze munkája amit magának és a családjának/gyermekeinek készített, az akkori legjobb anyagokból, alapos tervezéssel és jó munkával.
Az épület szerkezetileg masszív, alatta egy kb 8-9 m2 -es száraz pincével.
Kis díszkertjében sütögető, kerti csap, napernyővel szerelhető fapados/asztalos kiülő.

A különálló, szintén téglából készült, két autót, szerszámos asztalt s kis műhelyt befogadó, tetőterében tárolásra alkalmas helyet biztosító, vízzel s villannyal felszerelt garázs előtt is van hely bőven, még több autó parkolását téve lehetővé. Mellette praktikusan kialakított fedett fatározó.

A ház tehermentes, jelenlegi állapotában is tökéletes otthon egy többgenerációs család, vagy – almérők felszerelése után – akár 2 család lakhatásához, de az ingatlan számtalan jó lehetőséget kínál praktikus egyéni elképzelések kialakítására is.

Irányár: 27,9 millió Huf

A tulajdonos kisebb otthonba tervezett költözése okán, megbeszéléses alapon majd bútorok is marad(hat)nak a házban, – és az érdeklődőktől bejövő minden komolyan vehető ajánlatot megfontol.