Keresés

27283108_156461536_l

Eladó HÁZ LEÁNYFALUN

Leányfalu hegyoldalban, annak Tahi felőli oldalán, fél percnyire a 11-es főúttól eladóvá vált egy aszfalt úton megközelíthető, masszív alapozású, erős, a 70-es évek végén épült, szerkezetileg hibátlan, két szintes, alul-felül fürdőszobás 98 m2 hasznos terű, 3 szobás, eddig nagycsaládos, elegáns nyaralónak használt ház nagy terasszal, gyönyörű kerttel, műhelynek is alkalmas nagy garázzsal. A telek 735 m2.

Víz, villany a házban, gáz és csatorna az utcában. Az épület központi részén kémény is épült, arra kályha, kazán köthető, de az uj technológiájú és olcsó kivitelezésű valamint üzemű, kényelmes és hatékony infra-paneles padló fűtés is opció lehet az új tulajdonosoknak, nyújthat hosszútávú megoldást, teheti kis ráfordítással összkomfortossá az ingatlant.

Az alsó szinten tágas, kerámia burkolatú előszoba és közlekedő, ahonnan az emeletre vezető lépcső is indul, konyha, méretes, káddal szerelt fürdőszoba, szintén kerámia burkolattal, bejárat az óriási garázsba, ill. ajtóval a parkettás, nagy betonozott teraszra nyíló nappaliba. Ennek sarkából bejárat a garázsra is nyíló, jelenlegi kamrába/tározóba, ahol a kazán helyiség, vagy akár egy fél-szoba is kialakítható.

Az ingatlan emeleti részén, – ahonnan szolíd panoráma is nyílik a lombtalan évszakokban, vagy egy növényzet ritkítás után, – 2 szőnyegpadlós szoba, óriási fürdőszoba /zuhanyzós/, és egy kedves, kényelmes pihenő-olvasó, akár önálló helységnek is tekinthető, ami része az ablakos közlekdőnek.

A szennyvíz elvezetése egy, a háztól messze, a kert végében/sarkában telepített nagy méretű derítővel megoldott, amellyel a múlt (tavasztól őszig), a tulajdonosok által lakott időszakában soha nem volt gond.

A kert szép, jól gondozható, árnyas fenyőkkel, kissé felújításra szoruló sütögetővel, és több autó esetén, a ház melletti részen akár másik kapu is nyitható, s úgy fedett parkoló alakítható ki.

Az ingatlan hirdetési ára magában foglalja a teljes bútorzatot és ott lévő berendezést is, ill. megegyezés szerint az részben, vagy teljesen kiúríthető.

Irányár: 31,9 millió Ft