Keresés

27150456_155051514_l

Bebútorozott, felszerelt – KIVÁLÓ ELSŐ OTTHON FIATALOKNAK!

ELADÓ PANEL LAKÁS HEVES KÖZPONTJÁBAN

Közel a piachoz, a Művelődési Házhoz, üzletekhez és hivatalokhoz, Heves belvárosi részén eladóvá vált egy nem utcára néző, második emeleti, körbe-fűtött, 61 m2 nagyságú, 3 szobás, erkélyes lakás, – 1,5 éves új bojler, új, redőnyös és thermo üveges nyílászárók, biztonsági ajtó, stb, – amihez egy kb 4 m2 -es pince is tartozik a ház kerékpár/babakocsi tározós alagsorában.

A szobák tiszták, világosak, bennük csillár/lámpa, s egyenkénti konvektorokkal fűthetők, a 16 m2-es szoba szőnyegpadlós, a 12 m2-es és a 8 m2-es lamináltpadlós, a folyosó, a konyha – ami jelenleg konyha bútor nélküli, s az új tulajdonos kell, h kialakítsa a sajátját, – valamint a plafonig polcos spajz linóleumos. A ruhaszárítóval ellátott fürdő és a wc kövezettek.

A rezsi fogyasztás függő, kis odafigyeléssel alacsonyan tartható.
A lakásban minden működik, és tökéletesen funkcionál. – nyílászárók, kapcsolók, konektorok, szellőzők, wc-tartály, konvektorok, csapok, stb…
Vonalas telefon, internet bekötve, – jelenleg kiiktatott.

Az ingatlan 9,2 milliós értékbecslést kapott, az ár irányár, a tulajdonosok minden – nem komolytalan – ajánlatot megfontolnak.
A berendezés és néhány maradék bútor benne vannak a hirdetett árban, de megbeszélés szerint a lakás teljesen, vagy részben is kiüríthető.

Ár – 9,3 millió Huf.