Keresés

27150456_155051514_l

Bebútorozott, feleszerelt – KIVÁLÓ ELSŐ OTTHON FIATALOKNAK!

ELADÓ PANEL LAKÁS HEVES KÖZPONTJÁBAN

Közel a piachoz, a Művelődési Házhoz, üzletekhez és hivatalokhoz, Heves belvárosi részén eladóvá vált egy nem utcára néző, második emeleti, körbe-fűtött, 62 m2 nagyságú, 3 szobás, erkélyes (jelenleg teljesen bebútorozott) lakás, – 1,5 éves új bojler, új, redőnyös és thermo üveges nyílászárók, biztonsági ajtó, tükrös fogas és cipős-szekrény, 4 db fotel/ágy (- nyithatók összesen 7 alvó hely), 2 szobában szekrénysor, szőnyegek, teázó asztal, szétnyitható ebédlőasztal székekkel, felszerelt (edények, tányérok, stb) sütős, 3 égős gáz-sütővel ellátott konyha, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, 2 db tv, tartó szekrényekkel, függönytartók s függönyök, stb), amihez egy kb 4 m2 -es pince is tartozik a ház kerékpár/babakocsi tározós alagsorában.

A szobák tiszták, világosak, bennük csillár/lámpa, s egyenkénti konvektorokkal fűthetők, a 16 m2 -es szoba szőnyegpadlós, a 12 m2 -es lamináltpadlós, a – jelenleg étkező funkciójú – 8 m2 -es, a folyosó, a konyha és a plafonig polcos spajz linóleumos. A ruhaszárítóval ellátott fürdő és a wc kövezettek.

A rezsi az fogyasztás függő, kis odafigyeléssel alacsonyan tartható.
A fürdő és az erkélyes szoba falai a fölső szomszédok okozta többszöri (már tökéletesen kiszáradt és jó ideje ők is leszoktak róla…) beázások miatt ujbóli/tisztasági festést igényel, – ezen kívül a lakásban minden működik, és tökéletesen funkcionál.
– nyílászárók, kapcsolók, konektorok, szellőzők, wc-tartály, konvektorok, csapok, stb…
Vonalas telefon, internet bekötve, – jelenleg kiiktatott.

A lakás közös költségei szemptemberig bezárólag előre kifizetve. (!)

Az ár irányár, a tulajdonosok minden – nem komolytalan – ajánlatot megfontolnak.
A berendezés és a bútorok benne vannak a hirdetett árban, de megbeszélés szerint a lakás teljesen, vagy részben is kiüríthető.

Vevői szándékkal a lakás 50ezer ft/ hó (+ rezsi, 200ezer ft kaució) bérleti szerződéssel beköltözhető, amely esetben a tulajdonos váltásig kifizetett lakbér a teljes megegyezett vételár részét képezi majd.

Ár – 9.300.000 Ft