Keresés

KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ — ÜZLETNEK, MŰHELYNEK IS ALKALMAS 36 m2 HELYISÉGGEL ELADÓ

Csepel-Kertváros zöldövezeti részén 288 nm-es telekrészen 55 nm alapterületű kétszintes, É-K -i fekvésű, tehermentes ikerház-rész tulajdonostól eladó.

Az ingatlan természetesen rendelkezik saját utcai bejárattal, ápolt, virágos előkerttel és oldalsó, gyermek hintás, kizárólagos használatú kert résszel, VALAMINT egy a ház falára épített külön bejáratú, garázsnak, műhelynek, de – lévén az utcafronti nagykapura nyíló ajtajú, saját kéményes fűthető helyiség, – akár üzletnek, vagy bemutatóteremnek is alkalmas 36 m2 -s nagy belmagasságú, 380 V-s ipari árammal is szerelt helységgel.

A ház az 1970-es években épült, stabil alapozású, masszív, legalább 50 cm-es falakkal, – ami miatt a redőnyök használatával nyáron is elkerülhető a forróság, szükségtelen a klíma beszerelése, – nedvesedés és repedés mentes, szerkezetileg most is hibátlan.
Nem lelakott, jól állag-megőrzött ingatlan, az új tulajdonosnak az igény szerinti változtatások és a nem feltétlenül szükséges, opcionális modernizálások árain kívül csupán néhány apróbb munkálat költségét kell finanszíroznia.

(A régi, hibátlan öntöttvas radiátorok pl. sokkal jobban s tartósabban őrzik, tartják a hőt, mint a könnyebb, trendibb fűtőtestek, – cseréjüket valójában csak az egyéni elvárástól s ízléstől való eltérésük indokolja.)

Alsó szint: eső védett bejárat után az előszoba az emeleti feljáróval, étkező, konyha, spajz, közlekedő, 4 nm-es fürdőszoba WC-vel és egy nagy szoba utcai kilátással.
Itt kapott még helyet a kazán helyiség, ami egyben tározó is.

Felső szint: 1 db 12 nm alapterületű szoba, 35 m2 -es, tágas és világos (két nagy sarok ablak), nappali, egy min 8 m2 nagyságú kádas fürdő WC-vel, ahonnan a padlásfeljáró is nyílik.

Fűtés: cirkóval megoldott, és van egy vegyes tüzelésű kazán is.

Parkolás a fent említett tágas garázsnak is alkalmas helységben, annak ajtaja előtt, a kapun belül az udvarban, ám közvetlenül a ház előtti utcafronton (ritkaság!) is van még hely legalább 2-3 autónak.

Nyugodt, csendes, sűrű átmenőforgalomtól mentes az utca és lakókörnyezet, a közelben minden fontosabb szolgáltatás megtalálható (üzletek, gyógyszertár, gyümölcsös, pékség, iskola, óvoda, bölcsőde, stb), buszmegálló 250-300 méter, és egy modern, hangulatos pihenő park (játszótérrel) is van a közelben néhány percre.

Irányár: 31.9 millió